CULTURĂ

𝑷𝒓𝒐𝒊𝒆𝒄𝒕 𝒄𝒖𝒍𝒕𝒖𝒓𝒂𝒍 𝒊𝒏𝒆𝒅𝒊𝒕, 𝒊̂𝒏 𝒔𝒕𝒂𝒕̦𝒊𝒊𝒍𝒆 𝒅𝒆 𝒎𝒆𝒕𝒓𝒐𝒖 𝒅𝒊𝒏 𝑩𝒖𝒄𝒖𝒓𝒆𝒔̦𝒕𝒊

Distribuire articol:

„Biblioteca Metropolitană București a participat, în calitate de partener, la evenimentul de lansare a  proiectului cultural pilot „𝗕𝗶𝗯𝗹𝗶𝗼𝘁𝗲𝗰𝗮 𝗱𝗲 𝗹𝗮 𝗠𝗲𝘁𝗿𝗼𝘂”, inițiat de Biblioteca Naţională a României. Evenimentul oficial de lansare a avut loc în stația de metrou Piața Unirii, Metrorex fiind, de asemenea, partener în acest proiect.

Scopul proiectului „𝗕𝗶𝗯𝗹𝗶𝗼𝘁𝗲𝗰𝗮 𝗱𝗲 𝗹𝗮 𝗠𝗲𝘁𝗿𝗼𝘂” este acela de a valorifica momentele petrecute de călători în tranzit, pentru a le oferi oportunitatea de a descoperi și a se bucura de lectură, contribuind astfel la creșterea volumului de lectură și la promovarea culturii.

‼️‼️‼️ Începând de astăzi, călătorii care tranzitează 🚈stația de metrou Piața Unirii vor avea la dispoziție un raft plin cu 📚cărți, respectiv un fond de carte inițial, care va fi pus la dispoziție de către Biblioteca Metropolitană București și Biblioteca Națională a României.

📕📗📘Cărțile vor putea fi consultate pe loc sau vor putea fi împrumutate acasă, condiția fiind ca ele sa fie aduse înapoi sau să fie înlocuite cu alte cărți.

📌Proiectul pilot lansat la stația de metrou Piața Unirii urmează să fie extins și în alte stații de metrou.” (sursa – Biblioteca Metropolitană București)


Distribuire articol: