Cioloș la Rădăuți: „Partidul nostru este orientat 100% către cetățeni și implicare civică“

Liderul Mișcării România Împreună, Dacian Cioloș, a participat miercuri, 11 iulie, la Rădăuți, la la o întâlnire organizată de comunitatea locală RO100 Rădăuți, în cadrul dezbaterii ,,Bucovina-proiecție în viitor”. El a răspuns la întrebările care îi preocupă pe rădăuțeni și a vorbit despre importanța implicării civice, procesul prin care treci de la observarea neregulilor la implicare.

Cioloș a explicat cum s-a ajuns la ideea organizării acestor întâlniri, în țară, cu comunitățile locale. Mișcarea România Împreună vrea să afle nevoile comunităților locale, pe care să le integreze într-un program politic. Așa cum a mai declarat și în alte împrejurări, fostul prim-ministru a clarificat poziția partidului nou înființat: orientată 100% către cetățeni și către implicare civică.

La finalul întâlnirii, Dacian Cioloș s-a declarat mulțumit de informațiile punctuale pe care le-a primit de la rădăuțeni – puncte forte ale orașului, aspecte care merită atenție sporită, unde e nevoie de îmbunătățiri, ce se poate face pentru comunitatea locală etc.

„Rădăuţi, un oraş de dimensiuni medii, este o surpriză plăcută pentru mine. Problemele pe care le-au ridicat participanţii la dezbatere au fost foarte pertinente şi au arătat că oamenii înţeleg foarte bine ce merge şi ce nu merge în comunitatea lor. Cred că am reuşit să transmitem mesajul că lucrurile se pot schimba dacă trecem de faza de observaţie şi analiză şi începem să ne implicăm în lucruri care pot fi făcute“, a spus Dacian Cioloș, citat de Monitorul de Suceava.

Recommended For You

About the Author: Seserman Alin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.