20 de tramvaie construite de Astra Arad vor circula în Oradea. Foto

Primarul municipiului Oradea, Ilie Bolojan, a anunţat că au fost comandate cele douăzeci de tramvaie, iar Astra Arad va finaliza construcţia a patru dintre ele în perioada următoare, ele urmând să fie puse în funcţiune în acest an. Cele douăzeci de tramvaie vor fi achiziţionate în baza unui proiect cu finanţare europeană depus de Primăria Oradea în 2018

„Patru din cele 20 de tramvaie noi comandate de la Astra Arad vor fi gata în toamnă, urmând să înceapă să circule în Oradea spre sfârșitul acestui an. Noile tramvaie vor fi vopsite în culorile orașului, roșu și albastru”.

Este posibil ca imaginea să conţină: tren, cer şi în aer liber

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Recommended For You

About the Author: Seserman Alin

4 Comments

  1. Nu stiu cat de bolovan e primarul Bolojan dar actiunile lui in general (dupa mintea mea in colturi ce gandeste rotund) sunt corecte. Nu cred (dar nici nu am cercetat) daca el a trimis calul la pascut si pe Regele Ferdinand sa-si faca amandoi necesitatile (poate erau constipati din 1924 pana in 1990) si pe Gojdu in tufis sa serveasca pranzul (nu am inteles de ce a fost nevoie de alta statuie a lui Ferdinand si de ce n-au adus calul de la pascut). Motivul denigrarilor mediatice POATE FI SI ACESTA.

  2. Statuia Regelui Ferdinand a fost repusa pe locul sau initial cu ocazia imnplinirii a 100 de ani de la vizita Regelui Ferdinand in Oradea. Inainte de 89 acolo era monumentul ostasului sovietic flancat de doua tunuri de camp,pe care ma cataram cand eram copil spre disperarea parintilor…Statuia echestra a marelui Voievod Mihai Viteaza va fi amplasata pe locul stabilit de Comisia de monumete si de HCL Oradea,tot in centrul civic langa Biserica cu luna…

  3. Din păcate, statuia lui Mihai e o monstruozitate d p d v artistic, istoric si heraldic!..

  4. Ar fi cazul sa nu mai aducem toate second hand uri din vest și sa finanțam producția interna.

    Habar n-am cât de bune or fi astea făcute la Arad dar dacă nu comanda nimeni nici Astra nu are cum să-și dezvolte produsele. Merita o șansă, merita sa se dea un credit mai mare producătorilor români, acolo unde aceștia ar putea fi competitivi.

    Hai sa vedem cum arata tramvaiele astea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.