DIN TRANSILVANIA

2,5 milioane de euro bani europeni pentru Deva prin POR

Municipiul Deva a semnat contracte în valoare de peste 2,5 milioane de euro pentru reabilitarea innfrastructurii școlare și a unor blocuri. Primarul orașului, Florin Oancea, este încrezător că până la sfârșitul anului vor fi semnate noi contracte pentru modernizarea orașului.

„Vești bune pentru deveni: o nouă tranșă, de peste 2,5 milioane de euro – fonduri europene nerambursabile atrase pentru Deva!

Am semnat astăzi, la sediul Agenției pentru Dezvoltare Regională (ADR) Vest, două noi contracte de finanțare pe fonduri europene, în valoare totală de 2.508.836 euro (aproximativ 11.641.000 lei) pentru două proiecte:
– Creșterea eficienței energetice la blocul B, Bulevardul Decebal, în valoare de 941.000 lei, finanțare nerambursabilă.
– Reabilitarea, modernizarea și echiparea infrastructurii la Colegiul Național Pedagogic Regina Maria (Școala Generală), în valoare de 10.700.000 lei, finanțare nerambursabilă.

Până astăzi, de la începutul anului 2018, am semnat 7 contracte cu finanțare nerambursabilă, bani atrași pentru dezvoltarea Devei, în sumă totală de 5.253.480 euro.

Până la sfârșitul anului vom semna încă 12 contracte de finanțare nerambursabilă, pe fonduri europene, pentru orașul nostru!

În sfârșit lucrurile se mișcă și Deva atrage banii europeni de care avem nevoie pentru o dezvoltare susținută a orașului!”, a precizat primarul Devei.