266 milioane de euro pentru extinderea sistemului de cadastru

S-a aprobat proiectul prin care sunt alocate aproximativ 266 milioane de euro din Fondul european de dezvoltare regională (FEDR) pentru extinderea ariei de acoperire a sistemului de cadastru, în special în zonele rurale ale României.
Prin acest proiect se va consolida securitatea juridică şi va creşte transparenţa în ceea ce priveşte sistemul de evidenţă a drepturilor imobiliare. Comisarul pentru politică regională Corina Creţu a declarat: „Acest proiect finanţat prin politica de coeziune vine în sprijinul persoanelor care trăiesc în mediul rural, protejând drepturile de proprietate ale acestora. Proiectul va facilita totodată accesul proprietarilor de terenuri la fondurile UE şi va contribui la dezvoltarea economică a acestor regiuni, întrucât o securitate juridică sporită va stimula investiţiile şi va accelera implementarea acelor proiecte de infrastructură care sunt cruciale”.
Proiectul ca acoperi 660 de unităţi administrative din şapte zone rurale din România,  aproximativ 25% din teritoriul naţional.

Recommended For You

1 Comment

  1. Vlad Voiculescu bate câmpii. Criminalul a fost eliberat a ul trecut în luna mai de un judecător care a decis prin sentința acest lucru pentru ca ispășise trei sferturi din pedeapsa de 13 ani, perioadă în care dăduse dovadă de bună purtare. Toader nu are nici o legătură cu această decizie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.