DIN TRANSILVANIA, ECONOMIC

5 oferte pentru proiectarea drumului expres Oradea – Arad

Ieri a fost ultima zi de depunere a ofertelor pentru procedura de achiziție privind realizarea proiectului tehnic al drumului expres Oradea – Arad. Au fost depuse cinci oferte, după cum urmează:
1. Ofertant unic : CONSITRANS
2. Ofertant unic : ADURO IMPEX
3. Asociere : SEARCH CORPORATION (Leader), MEGA ENGINEERING CONSULTING INC.
4. Asociere : RUTIER CONEX XXI S.R.L. (Leader), TOTAL ROAD, EVALCONS TECH SRL
5. Asociere : IRIMAT CONS (Leader), ARTERA BLUE SRL, STUDIO CORONA S.R.L.CIVIL ENGINEERING
Prima întâlnire de lucru a Comisiei de evaluare va avea loc mâine, 23.03.2021, începând cu ora 11, la sediul Consiliului Județean Bihor. Până la sfârşitul lunii mai ne propunem să finalizăm procedura de atribuire.
La sfârșitul anului trecut am semnat din partea Consiliului Județean Bihor un protocol de colaborare cu Primăria Oradea, Primăria Arad și Consiliul Județean Arad, astfel încât, împreună, să urgentăm realizarea proiectului.
Drumul expres Oradea – Arad va avea profil de autostradă cu trei benzi de circulație pe sens pe o distanță de 14,6 kilometri, profil de autostradă cu două benzi pe sens pe o distanță de 43,5 km și profil de drum expres cu două benzi de circulație pe sens pe 76,4 kilometri, asigurându-se astfel conectivitatea cu infrastructura TEN-T existentă, respectiv sectorul Oradea – Borș și Nădlac – Arad –Timișoara.
Drumul expres Oradea – Arad va fi realizat în parteneriat cu Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).
Ar putea fi o imagine cu drum