ULTIMA ORĂ, ACTUALITATE, DIN TRANSILVANIA

5 trupe de rock au cântat aseară la Bistrița timp de 6 ore fără să-i urmărească nimeni

Prima seară de rock în pădurea Schullervald din cadrul Marelui Târg al orașului s-a încheiat cu un fiasco perfect. 5trupe de rock au cântat ore în șir în fața a zece persoane, formate din organizatori, jandarmerie, ambulanță, poliție.

Era de așteptat ca la o săptămână distanță de organizarea unui alt mare eveniment rock să fie și aseară multă lume. Primăria Bistrița și Consiliul Județean au finanțat ambele evenimente fără a lua în calcul că au fost puse la o dată nefericită. De altfel și evenimentul de săptămâna trecută a avut o participare modestă.

Nu este pentru prima dată când se întâmplă asta. În urmă cu câțiva ani formația Iris a concertat în ..Heidenfeld Viișoara unde de asemenea participarea a fost extrem de redusă. Pe lângă sumele mari de bani cheltuite mai e și umilința la care sunt supuși artiștii. Să cânți în pădure ore în șir fără să fie nimeni interesat deși este un eveniment promovat, e o mare problemă.

O notă proastă Consiliului Județean condus de Emil Radu Moldovan și Primăriei Bistrița condusă de primarul Ovidiu Crețu.

Aseară au urcat pe scenă Riff, Aurograf, New Proscenium, Voxter și The Noise.