ULTIMA ORĂ, ACTUALITATE, DIN TRANSILVANIA

5 trupe de rock au cântat aseară la Bistrița timp de 6 ore fără să-i urmărească nimeni

Distribuire articol:

Prima seară de rock în pădurea Schullervald din cadrul Marelui Târg al orașului s-a încheiat cu un fiasco perfect. 5trupe de rock au cântat ore în șir în fața a zece persoane, formate din organizatori, jandarmerie, ambulanță, poliție.

Era de așteptat ca la o săptămână distanță de organizarea unui alt mare eveniment rock să fie și aseară multă lume. Primăria Bistrița și Consiliul Județean au finanțat ambele evenimente fără a lua în calcul că au fost puse la o dată nefericită. De altfel și evenimentul de săptămâna trecută a avut o participare modestă.

Nu este pentru prima dată când se întâmplă asta. În urmă cu câțiva ani formația Iris a concertat în ..Heidenfeld Viișoara unde de asemenea participarea a fost extrem de redusă. Pe lângă sumele mari de bani cheltuite mai e și umilința la care sunt supuși artiștii. Să cânți în pădure ore în șir fără să fie nimeni interesat deși este un eveniment promovat, e o mare problemă.

O notă proastă Consiliului Județean condus de Emil Radu Moldovan și Primăriei Bistrița condusă de primarul Ovidiu Crețu.

Aseară au urcat pe scenă Riff, Aurograf, New Proscenium, Voxter și The Noise.


Distribuire articol: