ACTUALITATE

Klaus Iohannis: Astăzi e ziua campionilor care au pusă ștampila “VOTAT”

Președintele României Klaus Iohannis a votat în această dimineață. Preşedintele a susţinut duminică, 24 noiembrie a.c., la Bucureşti, declaraţii de presă, în urma participării la votul pentru turul al doilea al alegerilor prezidenţiale.

“Astăzi este o zi extrem de importantă. Votăm pentru viitorul României, pentru direcția în care va merge România mai departe, pentru o Românie modernă și europeană! Astăzi este ziua campionilor cu ștampila „VOTAT” în mână. Vă invit să veniți la vot!

O zi foarte, foarte importantă astăzi. Eu personal am votat pentru o Românie modernă, o Românie europeană, o Românie normală şi vă invit pe toţi, dragi români, să veniţi la vot!

Astăzi este o zi extrem de importantă. Votăm pentru viitorul României, pentru direcţia în care va merge România mai departe.

Astăzi este ziua campionilor cu ştampila “VOTAT” în mână. Dragi români, fiţi toţi campioni astăzi!”,a precizat Iohannis.

Întrebat de un jurnalist dacă are emoţii în privinţa la ce se va întâmpla astăzi, la finalul zilei, preşedintele a răspuns:  “Sigur că am emoţii şi am aşteptări. Am aşteptarea să vină foarte mulţi români la vot şi, evident, cu ceva emoţie aşteptăm diseară rezultatul”, a declarat președintele.