LIFESTYLE

Sorana Cîrstea, marea vedetă pe site-ul oficial al WTA, după prima zi de la Madrid Open Virtual Pro

În ultimul meci al grupei, Sorana o va întâlni pe Victoria Azarenka, azi, nu înainte de ora 20:20. Jucătoarea noastră a obținut deja calificarea în sferturi, fiind lider în grupa ei. Performanțele foarte bune de ieri au transformat-o pe româncă în favorita bookmakerilor la câștigarea turneului, cu o cotă de doar 3,5.

Luni a început Mutua Madrid Open Virtual Pro, turneu online, la care au participat nume importante din „sportul alb”, precum Rafael Nadal, Andy Murray, Stefanos Tsitsipas, John Isner, Belinda Bencic, Johanna Konta, Caroline Wozniacki, Eugenie Bouchard, dar şi sportiva din România Sorana Cîrstea şi jucătoarea din Canada de origine română Bianca Andreescu.

Dacă Sorana Cîrstea a impresionat, Bianca Andreescu, cealaltă jucătoare de pe tabloul feminin care creează trăiri în rândul românilor grație originilor ei a înregistrat o înfrângere, cu daneza Caroline Wozniacki, şi o victorie în faţa lui Madison Keys din America.

Pe tabloul masculin, Rafael Nadal şi Andy Murray s-au impus în grupa 1. Jucătorul spaniol a câştigat cu Denis Shapovalov din Canada, iar britanicul s-a impus în faţa francezului Benoit Paire.

Turneul se va desfăşura în perioada 27 – 30 aprilie şi are scop caritativ. Vor fi donaţi 50.000 de euro către Madrid Food Bank, sumă care va fi folosită în lupta contra noului coronavirus. În plus, turneul va înmâna cîştigătorilor 300.000 de euro (150.000 de euro pentru câştigătorul de pe tabloul masculin, iar 150.000 de euro pentru câştigătoarea de la feminin), iar aceştia vor decide la ce jucători care au probleme financiare vor ajunge banii.