ACTUALITATE, DIN TRANSILVANIA, ULTIMA ORĂ

60 de tone de deșeuri din plastic au adunat cei 23 000 de elevi din 174 de școli și 5 județe. Video

23.000 de elevi din 174 de școli din 5 județe au colectat, în doar câteva zile, peste 30.000 de saci (60 de tone) de deșeuri din plastic! Acțiunea ,,Ziua Bună – Ziua Voluntarilor Mici” este continuarea proiectului ,,Camionul de Crăciun”: copiii care au primit cadouri dau ceva înapoi, făcând bine pentru comunitatea în care trăiesc.

Proiectul ,,Ziua Bună! – Ziua Voluntarilor Mici˝ se desfășoară în Cluj-Napoca sau în zona județelor Cluj, Sălaj, Bistrița.

Ziua Bună 2018 [time-lapse]

23.000 de elevi din 174 de școli din 5 județe au colectat, în doar câteva zile, peste 30.000 de saci (60 de tone) de deșeuri din plastic! Acțiunea "Ziua Bună – Ziua Voluntarilor Mici" este continuarea proiectului "Camionul de Crăciun": copiii care au primit cadouri dau ceva înapoi, făcând bine pentru comunitatea în care trăiesc.În acest time-lapse (video făcut din multe fotografii), vedeți câteva dintre școlile implicate și dimensiunea impresionantă a deșeurilor strânse de copii, în doar câteva zile, din gospodăria proprie.Plasticul va fi preluat și reciclat la începutul săptămânii viitoare.Mulțumim pentru video, Andrei Dascalescu!

Publicată de Tasuleasa Social pe Duminică, 15 aprilie 2018

În acest time-lapse (video făcut din multe fotografii), vedeți câteva dintre școlile implicate și dimensiunea impresionantă a deșeurilor strânse de copii, în doar câteva zile, din gospodăria proprie.

Plasticul va fi preluat și reciclat la începutul săptămânii viitoare.

Vremea

Bistrita Bistrita-Nasaud Romania
Soare
Soare
-7°C
Vânt: 0 km/h E