DIN TRANSILVANIA, POLITICĂ

Târgu Mureș. Primarul Dorin Florea se gândește la un nou mandat

Primarul orașului Târgu Mureș, Dorin Florea, ia în calcul o nouă candidatură ca independent la alegerile locale pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Mureș și să susțină, la Primăria, pe cel care în prezent este consilierul său personal. Florea este primar de 20 de ani, anunță MEDIAFAX.

Florea este primar din anul 2000 și a învins mereu candidatul UDMR-ului deși partidele mari aveau candidați proprii. Ar fi al șaselea mandat pentru actualul edil.

Dorin Florea a declarat miercuri pentru MEDIAFAX că toate proiectele mari ale județului Mureș s-au blocat la Consiliul Județean, iar el vrea să le deblocheze.

„Dacă chiar va fi să mă implic, voi fi un candidat independent la CJ Mureș, dacă mă susține cineva este de datoria lor. (…) Dacă s-a blocat ceva la nivelul orașului Târgu Mureș și a județului Mureș – centura, linia CFR, Răstolița, a fost la nivelul Consiliului Județean. (…) Experiența Consiliului Județean mă determină să iau această decizie”, a spus Florea.

Acesta a explicat că dacă un locuitor din Mureș ar trebui să spună care sunt ultimii cinci președinți ai Consiliului Județean nu o va putea face.

„Dar dacă eu mă implic, sunt absolut convins că numele meu va fi reținut”, a subliniat Dorin Florea.