DIN TRANSILVANIA, ECONOMIC

A fost desemnat câștigătorul licitației pentru proiectarea și execuția sectorului de autostradă Nușfalău – Suplacu de Barcău

Ministerul Transporturilor, prin Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, a transmis adresele de comunicare a rezultatului procedurii de atribuire a contractului având ca obiect “Proiectare și execuție Autostrada Brașov – Târgu Mureș – Cluj – Oradea, Sectiunea 3B: Mihăiești – Suplacu de Barcău, Subsectiunea 3B5: Nușfalău – Suplacu de Barcău (km 66+500 – km 80+054.044)” către toți ofertanții.

Ofertantul desemnat caștigător este Nurol Insaat Ve Ticaret A.S., cu preţul de 384.138.887,89 lei fără TVA.
Durata contractului este de 24 de luni, din care: 6 luni perioada de proiectare și 18 luni perioada de execuție a lucrărilor.
Perioada de garanție a lucrărilor este de 120 de luni.
Obiectul contractului îl reprezintă proiectarea și execuția lucrărilor pentru construcția Autostrăzii Brașov – Târgu Mureș – Cluj – Oradea, Subsectiunea 3B5: Nusfalau – Suplacu de Barcau (km 66+500 – km 80+054.044), în lungime de 13,554 km.
Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații si respectiv după soluționarea tuturor contestataților/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire.

Lucian Bode, ministrul Transporturilor: Așa cum a promis, Guvernul Ludovic Orban a demarat procesul de reclădire a României, Sălajul fiind unul dintre județele care vor beneficia de investiții substanțiale, care se vor materializa într-un impuls economic acordat mediului de afaceri, cu impact pozitiv în nivelul de trai al oamenilor. Dragi sălăjeni, acestea sunt fapte concrete, nu vorbe aruncate din spatele ușilor de birou!