A început Oktoberfest Sibiu. Carmen Iohannis s-a aflat printre miile de turiști și localnici

Muzică bună, bucate alese din gastronomia locală și internațională şi bere din belşug la Sibiu, unde are loc Oktoberfestul românesc. Amatorii de adrenalină au la dispoziţie și un parc de distracţii, un adevărat magnet pentru cei mici. De la eveniment nu a lipsit nici Prima Doamnă. Carmen Iohannis s-a distrat alături de câteva prietene.

Cortul uriaș de 2400 de metri pătrați a devenit aseară epicentrul distracției în Sibiu, odată cu deschiderea primului butoi de bere.

Alături de miile de turiști și localnici s-a aflat și soția președintelui, Carmen Iohannis, însoțită de câțiva apropiați.

Pentru ca atmosfera bavareză să fie autentică, organizatorii au adus o formație de muzică din Austria, veterani ai Oktoberfestului german.

Pentru mulți Festivalul Berii de la Sibiu e deja o tradiție.

Keffer și Brian au venit tocmai din America, 4 zile, special pentru Oktoberfestul sibian. S-au obișnuit repede cu atmosfera festivalului.

Dansul și berea se asortează perfect cu mâncarea bună: ciolanul afumat, cârnații, varza călită sau cartofii cu mirodenii au mers de minune cu murăturile proaspete.

Organizatorii speră că în acest an consumul de bere de la festival să depășească cele 100 de tone de la ediția trecută.

Recommended For You

About the Author: Seserman Alin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.