ACTUALITATE

Actriţa Oana Pellea deplânge moartea Mariei Teslaru: ”Să bucuri cerul cum ne-ai bucurat pe noi!”

Actriţa Oana Pellea deplânge moartea Mariei Teslaru şi transmite condoleanţe familiei artistei.

”Atât de superbă, de bună, de minunată…cu umor, talent, inteligenţă, forţă…Mi s-a rupt sufletul când am auzit că a plecat. Azi. Marie, ai luat cu tine toată tinereţea mea de la Piatra Neamţ…pe care am împărţit-o cu tine…om minunat! Frumoasa Marie, cea plină de viaţă…drum bun! Să bucuri cerul cum ne-ai bucurat pe noi! Te iubesc şi Dumnezeu să-ţi ţină sufletul în palma Lui. (…) Of, Doamne! Condoleanţe”, a scris Oana Pellea pe Facebook.

Reprezentanţii Teatrului Naţional ‘I.L.Caragiale’ din Bucureşti a transmis, de asemenea, condoleanţe familiei îndoliate.

”Cu profundă durere, colegii din Teatrul Naţional ‘I.L.Caragiale’ din Bucureşti se despart astăzi de cea care le-a fost colegă şi prietenă, parteneră de scenă şi încântătoare actriţă Maria Teslaru. De la ‘Trilogia antică’ la ‘Burghezul gentilom’, fiecare spectacol în care a jucat din 1990 încoace pe scenele TNB va rămâne atins de talentul şi de harul său. Vocea sa puternică şi caldă va răsuna în continuare în sufletele tuturor celor care au cunoscut-o. Colectivul TNB transmite condoleanţe familiei îndurerate! Dumnezeu să o aibă în pază!”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a TNB.

Maria Teslaru a decedat duminică. Aceasta ar fi împlinit pe 12 aprilie 64.