Ada Milea va cânta în cadrul Galei ,,Moș Nicolae pentru copiii cu dizabilități”, ediția a XI-a 7 decembrie 2017

Ada Milea va cânta pentru copiii cu dizabilități, evenimentul fiind organizat de fundația Inocenți, în cadrul Galei Moș Nicolae. Scopul evenimentului este adunarea de fonduri pentru copiii cu dizabilități. Spectacolul va avea loc joi, 7 decembrie, ora 18.30 la Sinagoga Bistrița. Intrarea este liberă.

,,În cadrul acestui eveniment caritabil, alături de prieteni dragi, sponsori și reprezentanți ai instituțiilor publice, vom sărbători drepturile copiilor cu dizabilități, dar, în același timp, vom încerca să strângem și sumele necesare desfășurării programelor de terapie adaptate celor 90 de copii cu dizabilități din programele Inocenți din Bistrița.

Prima parte a evenimentului se va desfășura la Sinagoga Bistrița, începând cu ora 18:30, și cuprinde un moment artistic pus în scenă de către copiii din programele Inocenți Bistrița, alături de voluntarii noștri, apoi, alături de noi va fi Ada Milea care va susține un concert caritabil. După ora 19:30, Gala continuă la Restaurantul Coroana de Aur din Bistrița, unde surprizele pregătite de către echipa Fundației Inocenți se vor ține lanț. Bineînțeles, și în programul celei de-a XI-a ediții se vor regăsi tombola și licitația, la ambele având posibilitatea să participe toți cei prezenți”, e precizarea organizatorilor în invitația adresată bistrițenilor.

Taxa de participare la Gala ,,Moș Nicolae pentru copiii cu dizabilități” este de 250 lei de persoană și include: voie bună, mâncăruri și băuturi alese. Confirmarea participării se poate face până în data de 1 decembrie 2017, la numărul de telefon 0764 512917 sau la adresa: office.bistrita@inocenti.ro.

Cei care nu pot participa la eveniment, dar doresc să susţină cauza noastră, pot face donaţii în următoarele conturi:

RO03BTRL00601205241883XX (LEI)

RO49BTRL00604205241883XX (EUR)

Recommended For You

About the Author: Seserman Alin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.