POLITICĂ

Adrian Cozma: Călinești-Oaș. Locuri minunate, oameni faini

Candidatul PNL Satu Mare pentru președinția Consiliului Județean, Adrian Cozma, a reiterat ideea promovării Țării Oașului. Pe toată perioada campaniei electorale, Cozma a promis că va scoate această zonă superbă din anonimat și o va promova în așa fel încât pe tot județul, turismul să fie un motor de dezvoltare.

Adrian Cozma: Călinești-Oaș este o zonă neindustrializată, ecologică, o zonă cu o bogată tradiţie în viticultură şi pomicultură și cu un cadru natural atractiv turiști. O regiune dragă nouă, Țara Oașului fiind pentru noi sătmărenii, una specială. însă puțin cunoscută deși e locul perfect pentru relaxare şi agrement.

E una dintre prioritățile noastre pentru perioada care vine. Vom amenaja aceste locuri și le vom promova în țară și în toată Europa. Sunt convins că tot mai mulți turiști caută locuri ferite de zgomote, intime, unde să petreacă cu familia sau prietenii.

Această perioadă e bună oportunitate să ne regăsim ținuturile dragi și să le facem cunoscute și să arătăm tuturor că Satu Mare poate fi un județ prosper și strălucitor !

Este posibil ca imaginea să conţină: 14 persoane, oameni în picioare, costum, cer şi în aer liber

Material electoral realizat la comanda filialei PNL Satu Mare și a candidatului pentru președinția Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Cozma.