POLITICĂ

Adrian Cozma: Vom face parcuri agroindustriale și agrozootehnice pentru fermierii sătmăreni

Distribuire articol:

Candidatul Partidului Național Liberal (PNL) Satu Mare pentru președinția Consiliului Județean,

Adrian Cozma, a prezentat, luni, 20 mai, un proiect cu care vrea să vină în sprijinul fermierilor. El a menționat că are în vedere realizare unor parcuri agroindustriale și agrozootehnice și unități de procesare a produselor fermierilor.

,,Fie din fonduri europene, fie prin parteneriate-publice private, cu asociațiile de producători, vrem să realizăm aceste parcuri și depozite pentru producători locali în așa fel încât produsele lor să poată fi și comercializate mai ușor, atât în piețe cât și în magazine și supermarketuri. Halmeu și zona Tășnad-Carei sunt două locații potrivite pentru realizarea lor.

În afară de târgurile și piețele din localități, toate aceste produse trebuie să se regăsească și în rețelele de magazine. Vom identifica soluții pentru depozitarea, ambalarea produselor și posibilitatea de a fi livrate în sistemul comercial standard.

Vom identifica un teren potrivit și vom construi acest parc pentru a stimula producția. Dacă vom avea produse mai multe, ele vor trebui stocate în condiții bune pentru a putea fi livrate comercianților și magazinelor. Nu în ultimul rând vom face demersuri și vom redeschide târgurile de animale în localitățile județului. Vom face expoziții și vom stimula creșterea și comercializarea animalelor”, a subliniat Adrian Cozma.

Articol comandat de Partidul Național Liberal Satu Mare, cod mandatar AEP : 21240015 realizat de Apella SRL, 


Distribuire articol: