Featured, ACTUALITATE, POLITICĂ, ECONOMIC

Adrian-Ioan Veştea: peste 465,5 de milioane de lei vor finanţa 48 de proiecte din 27 de judeţe

Adrian-Ioan Veştea, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice şi administraţiei, a semnat, astăzi, 48 de noi contracte de finanţare prin Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”, în valoare totală de 465.503.219,68 de lei.

Contractele au fost semnate, la sediul MDLPA, împreună cu beneficiarii proiectelor şi au, ca principale obiective, modernizarea drumurilor de interes local şi a infrastructurii stradale, înfiinţarea sau extinderea branşamentelor la reţelele de alimentare cu apă şi de canalizare, precum şi construirea şi modernizarea unor poduri.

„Continuăm să implementăm proiecte care să conducă la dezvoltarea tuturor localităţilor din ţară întrucât modernizarea drumurilor ori racordarea la sisteme de apă curentă sau de canalizare reprezintă o necesitate, şi nu un lux, iar românii trebuie să beneficieze cât mai repede de aceste servicii de bază”, le-a precizat ministrul Veştea, primarilor prezenţi, astăzi, la Ministerul Dezvoltării.

Cu aceste proiecte, numărul contractelor semnate în cadrul Programului Naţional de Investiţii „Anghel Saligny” se ridică la 1.642, în valoare totală de 18.185.511.283,78 de lei.

Anexă: Lista contractelor semnate
https://www.mdlpa.ro/uploads/articole/attachments/64a2cffb40aac249038243.xlsx