Adrian Papahagi: ,,Educația sexuală” e numele toxic prin care se încearcă pervertirea copiilor, de la cele mai fragede vârste.


Profesorul Adrian Papahagi a lansat un nou atac dur față de promovarea educației sexuale pentru copiii de vârste mici. În momentul de față se derulează numeroase programe, prin care copiiilor le sunt livrate informații despre ceea ce autoritățile numesc ,,educație sexuală”

,,Cei care se opun religiei, prin care un copil ia contact cu Fericirile și Decalogul, vor în schimb ca un copilaș de 4-6 ani să învețe la școală despre ,,masturbarea timpurie” sau ,,prietenie și dragoste față de persoanele de același sex” și să ,,își consolideze identitatea de gen”.

Trebuie să rezistăm acestor porcării.

Documentul intitulat ,,Standarde pentru educația sexuală în Europa. Un cadru pentru factorii de decizie politică, specialişti și autorităţi din domeniul educaţiei și sănătăţii” poate fi descărcat integral aici, în limba română.

Am verificat că nu e „fake news”, ci chiar emană de la Organizația Mondială a Sănătății și Centrala Federală pentru Informare în Sănătate (BZgA) din Germania”, a subliniat Papahagi..

Fotografia postată de Adrian Papahagi.

Recommended For You

About the Author: Seserman Alin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.