Adrian Papahagi: „În spatele unei false „minorități”, folosite ca pretext, se ascunde o tipică ofensivă bolșevică de intimidare”

Miza momentului: suprimarea dreptului la credință a 20.000.000 de oameni în numele „drepturilor” inventate ale câtorva zeci sau sute de mii de concetățeni (dintre care majoritatea numai la măritiș nu se gândesc).

Dacă va cădea reduta căsătoriei și familiei naturale, va cădea și libertatea de credință, conștiință și expresie a majorității.

În spatele unei false „minorități” (căci orice grup de oameni se poate declara minoritar pe un criteriu anume), folosite ca pretext, se ascunde o tipică ofensivă bolșevică de intimidare, terorizare, gherilă mediatică, culpabilizare, linșaj și etichetare.

Nu vă lăsați intimidați! Gândiți-vă la bunul vostru tată, care s-a spetit pentru a vă crește, la blânda voastră mamă, la dragostea, greutățile și sacrificiile lor, gândiți-vă la bunicii voștri, simpli dar credincioși, la copiii voștri, la inocența lor, la tot ce ne oferă pace și sens în lumea asta rea, vulgară și agresivă. Asta e familia tradițională, nu caricatura lor grotescă, cu care ne insultă zilnic.

Mergeți masiv la vot, votați DA, și pace bună! Doar așa mai putem proteja o vreme firescul și bunătatea lumii vechi, pe care nici măcar comunismul nu a putut să o distrugă integral.

Recommended For You

About the Author: Seserman Alin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.