DIN TRANSILVANIA, LIFESTYLE

Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” din Cluj-Napoca aniversează vineri 90 de ani de la primul zbor civil pe care l-a operat

„La ceas aniversar, Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj celebrează astăzi 90 de ani de la inaugurarea primului zbor civil şi anunţă debutul zborurilor directe spre Atena, începând din sezonul de vară 2022”, se arată într-un comunicat trimis de aeroportul clujean.

Potrivit sursei citate, zborurile spre capitala Greciei vor fi operate cu două frecvenţe săptămânale, în zilele de joi şi sâmbătă, de către compania Aegean Airlines.

„Atena este unul dintre cele mai importante hub-uri aeriene din regiune şi este o opţiune eficientă şi rapidă pentru pasagerii care vor să ajungă în destinaţii din Asia de Sud şi Orientul Mijlociu. Apreciem reluarea conectivităţii cu Atena, iar faptul că o nouă companie aeriană a decis deschiderea acestei rute operate anterior de pe Aeroportul Internaţional Cluj în anul 2019 reprezintă un nou vot de încredere cu privire la potenţialul de trafic existent în aria de acoperire”, a declarat, conform comunicatului, directorul general al aeroportului clujean, David Ciceo.