DIN TRANSILVANIA

Aeroportul Internațional Satu Mare a inaugurat zborul de la Paris la Satu Mare

Aeroportul Internațional Satu Mare a inaugurat zborul de la Paris la Satu Mare. A fost un moment mult așteptat de sătmăreni, care de acum înainte vor avea posibilitatea de a călători spre capitala Franței de două ori pe săptămână, în zilele de miercuri și duminică.
Aeronava a aterizat la Satu Mare, iar cei 100 de pasageri au fost întâmpinați de președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, vicepreședintele Ioan Rus și de directorul aeroportului, Mihai Pătrașcu. Aeronava a fost pilotată de directorul companiei HiSky, Iulian Scorpan.
“Pentru noi acesta este un moment foarte important, deoarece cu ziua de azi deschidem porțile sătmărene spre capitala Franței, o destinație foarte mult dorită de comunitatea noastră. Ne dorim un parteneriat pe termen lung împreună cu compania HiSky, cu care în curând vom inaugura și zborurile de Frankfurt. Am promis că vom face tot ce ține de noi pentru a veni în sprijinul sătmărenilor – și o vom face!”, a declarat Pataki Csaba, președintele Consiliului Județean la inaugurarea zborului.