OPINII

Alegeri Bucureşti

Autor: Valentin Naumescu

Atenție, lideri ai partidelor liberale pro-europene! Nu vă jucați cu focul! Pentru câștigarea Primăriei Capitalei trebuie stabilit un candidat care să obțină PESTE 35% din voturile celor care se prezintă la urne! Cu 20 sau 25% fiecare, nu rezolvați nimic!

Dacă PNL și USR-PLUS nu vor reuși să se înțeleagă și nu vor avea candidat comun iar Gabriela Firea câștigă cumva din nou, să zicem cu 30-32%, candidatul de pe locul al TREILEA și formațiunea care l-a propus vor fi implicit considerați RESPONSABILI pentru înfrângere!

Înțelegem că aveți liste de consilieri locali care trebuie “trase” de un candidat la Primărie cu aceeași siglă electorală, dar asta nu servește neapărat interesul public, dacă din competiția iresponsabilă a intereselor politice personale ale liderilor PNL și USR-PLUS ar rezulta favorizarea candidatului PSD!

Vă rugăm să treceți TESTUL MATURITĂȚII POLITICE și să acționați în favoarea interesului public! Gabriela Firea ar fi SIGUR ÎNVINSĂ de un candidat comun al PNL și USR-PLUS! Cel mai bine plasat într-un sondaj serios și credibil trebuie desemnat candidat comun. Este absolut incontestabil acest principiu.
Același raționament se aplică oriunde există primari de mari orașe și președinți de Consilii Județene ai PSD! Dovediți că puteți trece peste orgolii și peste interesul politic personal și de partid, pentru a elibera comunitățile locale de PSD, partidul abuziv și sfidător al corupților!