Alexandra Măceșanu ar fi împlinit astăzi 16 ani. Familia serbează ziua fetei printr-un protest în Piața Revoluției, de la ora 18

Alexandra Măceșanu, una dintre fetele pe care Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis, ar fi împlinit astăzi, 15 septembrie 16 ani. O vârstă a viselor ce trebuie împlinite de-a lungul vieții, din păcate curmată mult prea devreme. Familia fetei nu acceptă explicațiile criminalului și ale anchetatorilor și speră ca fata să fie traficată peste granițe și, la un moment dat, să se întoarcă acasă.

Alexandru Cumpănașu, unchiul fetei, s-a gândit să marcheze ziua fetei, într-un mod mai puțin obișnuit Astfel, alături de părinții Alexandrei, acesta va fi prezent în Piața Revoluției, de la ora 18, la un protest pașnic, alături de toți cei care vor să se alăture.

,,APEL IMPORTANT: DUMINICA ORA 18:00 IN PIATA REVOLUTIEI! Dragi romani, Duminica aceasta pe 15 Septembrie Alexandra implineste 16 ani. Impreuna cu parintii lui Alex am decis sa va asteptam pe toti in Piata Revolutiei (in fata la Ministerul de Interne). Curajul acestui copil trebuie sa ne inspire, sa ne uneasca si sa ne trezeasca pentru a lupta pt copiii nostri. Va astept pe toti sa dam un semnal clar tuturor autoritatilor ca asa nu se mai poate si ca DREPTUL LA VIATA nu este NEGOCIABIL. Va asteptam la un miting pasnic. Puteti sa veniti cu intreaga familie, fara sloganuri politice. Acest copil merita respectul nostru si este momentul sa spunem NU abuzurilor, dezinteresului, complicitatii celor care ar trebui sa ne apere familiile. HAIDETI SA NE TREZIM SI SA NE CEREM DREPTURILE!” este îndemnul de pe Facebook al unchiului fetei, Alexandru Cumpănașu!

Recommended For You

About the Author: Rusu Cristina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.