SANATATE

Alte două cazuri de coronavirus, în Maramureș și Timiș

În urmă cu puțin timp, autoritățile au confirmat alte două cazuri de coronavirus în țara noastră, la două persoane din Maramureș și Timiș. În ce privește tânărul din Gorj, primul pacient care a ieșit pozitiv la testarea cu coronavirus, acesta a repetat analizele astăzi și rezultatele arată că nu mai are virusul Covid 19. În ce privește starea celor două noi persoane infestate, aceasta este bună.

În urma testelor, avem două confirmări pozitive de coronavirus. Primul, un bărbat de 45 de ani, din Maramureș, s-a întors în țară pe 24 februarie, s-a îmbolnăvit în Italia și a plecat acasă. Ajuns în România, având febră, s-a prezentat la spitalul dn Maramureș, a fost internat la clinica de boli infecțioase. Ieri, a fost transferat la centrul de boli din Cluj. Confirmarea a venit azi”, a declarat în conferința de presă secretarul de stat din Ministerul Sănătății, Nelu Tătaru

Al doilea caz, este o femeie, de 38 de ani, din Timiș. Pe 17 februarie, a mers la Bergamo, Italia, s-a întors în țară pe 25, când a prezentat stare alterată. A mers la spital pe 27, pentru o evaluare, i s-a făcut testare, tratament, a fost trimisă acasă, iar azi a venit testul pozitiv”, a mai precizat Petre Tătaru.