Alternativa Dreaptă şi-a stabilit candidatul care va deschide lista pentru europarlamentare

Liderul Partidului M10, Adela Mîrza, va deschide lista Alternativa Dreaptă la alegerile europarlamentare din 26 mai.

Licențiată in domeniul studiilor europene, a urmat și studii de drept, actualmente specialist în marketing, PR și comunicare, președintele Partidului M10.

Astfel, alianța Alternativa Dreaptă a încheiat prima parte a procesului de selectare și promovare a candidaților săi pentru alegerile europarlamentare, urmând ca în cel mai sucrt timp sa depună lista completă a candidaților la Biroul Electoral Central.

Primii cinci candidați rezultați în urma votului intern sunt urmatorii:

1. Mîrza Adela Dorina: 42 de ani, căsătorită, 2 copii, locuiește in Cluj. Licențiată in domeniul studiilor europene, a urmat și studii de drept, actualmente specialist în marketing, PR și comunicare, președintele Partidului M10.

2. Cernescu Cristian – 36 de ani, căsătorit, 1 copil, locuiește in Iași. Licențiat în științe economice, master în management comercial, actualmente antreprenor, prim vice-președinte al Partidului Forța Moldova.

3. Uncu Daniel Marian – 51 de ani, căsătorit, 2 copii, locuiește în București. Licențiat în jurnalism și științele comunicării, a urmat studii de drept, master în științe politice, specialist în PR si comunicare politică, actualmente broker imobiliar.

4. Licxandru Valentin – 46 de ani, căsătorit, 2 copii, locuiește în București. Licențiat în filozofie politică și teologie , a urmat studii de etică a politicilor publice, actualmente specialist în marketing, vânzări și management.

5. Marie-Raymonde Prager – 47 de ani, mamă a 4 copii, locuiește în București. Licențiată în teologie didactică, masterand în domeniul patrimoniului creștin european, actualmente pictor decorator.

Recommended For You

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.