POLITICĂ

“Alternativa” preluată de Partidul Ecologist Român

Partidul Ecologist Român şi Alternativa – formaţiune a românilor din ţară, aliată cu cele 25 de organizaţii ale Partidului Mişcarea Populară din Diaspora au semnat, astăzi, protocolul in urma căruia Alternativa devine parte a PER.

În urma semnării protocolului, domnul Radu Cristescu – liderul Alternativa va ocupa funcţia de prim-vicepreşedinte al PER, iar domnul Vasile Bob va ocupa funcţia de secretar general. Totodată, în contextul în care România resimte o nevoie acută a ecologizării clasei politice, protocolul prevede ca românii din Diaspora să fie reprezentaţi în conducerea PER.

Această mişcare politică survine in contextul în care românii din Diaspora consideră că libertatea şi prosperitatea individuală este pusă cu adevărat în valoare prin asumarea responsabilităţii fiecăruia dintre noi pentru soarta comunităţii, prosperitatea naţiunii şi viitorul pruncilor noştri.

Momentul de astăzi constituie consolidarea PER ca principala forţă politică de centru-dreapta, capabilă să unească românii şi dedicată apărării valorilor naţionale, a tradiţiilor şi credinţei acestui neam, a drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale omului.

Președinte PER: Dănuț Pop.