ULTIMA ORĂ, ACTUALITATE, DIN TRANSILVANIA

„Amprente celebre în Alba Iulia“. Un documentar de excepție realizat orașul Unirii

Filmul aduce în prim plan 30 de personalități care și-au lăsat amprenta asupra orașului Alba Iulia. Documentarul, cu o durată de 28 de minute, este folosit ca instrument de promovare a zestrei culturale de excepție a orașului în rândul turiștilor români și străini. Filmul are și versiuni în maghiară, germană, engleză, franceză, italiană.

Realizarea filmului a fost posibilă prin proiectul „Alba Iulia-O istorie vizuală prin «amprente» celebre“, derulat de Municipiul Alba Iulia, cofinanțat de Administrația Fondului Cultural Național (AFCN). Este unul dintre cele mai importante proiecte care valorifică zestrea culturală a orașului.

Amprente celebre în #AlbaIulia 1

Secvență din documentarul „Amprente celebre în #AlbaIulia“. Filmul aduce în prim plan 30 de personalități care și-au lăsat amprenta asupra orașului Alba Iulia. Documentarul, cu o durată de 28 de minute, este folosit ca instrument de promovare a zestrei culturale de excepție a orașului în rândul turiștilor români și străini. Filmul are și versiuni în maghiară, germană, engleză, franceză, italiană. Realizarea filmului a fost posibilă prin proiectul „Alba Iulia-O istorie vizuală prin «amprente» celebre“, derulat de Municipiul Alba Iulia, cofinanțat de Administrația Fondului Cultural Național (AFCN). Este unul dintre cele mai importante proiecte care valorifică zestrea culturală a orașului. #albaiulia #filmdocumentar #AmprenteCelebreînAlbaIulia #patrimoniucultural #promovare #cofinantatAFCN

Publicată de Municipiul Alba Iulia pe Vineri, 16 martie 2018