ACTUALITATE

Andrei Caramitru-USR: “Alertă-atac la media independentă”. PNL a reacţionat imediat

Andrei Caramitru, consilierul preşedintelui USR, Dan Barna, a lansat un nou atac la adresa PNL. Într-o postare pe Facebook, Caramitru, a menţionat că presa de opoziţie s-a predat PNL-ului, iar site-urile ar fi primit ordin să nu mai dea informaţii despre USR-PLUS.

“Am aflat azi ca aproape toate site-urile pro opoziție au primit ordin sa nu mai dea informații despre USR/PLUS și sa își transfere armele către PNL . Ordin venit pe filiera PNL Bucuresti / Bosoi. Pana și cel mai umil ziarist a fost informat de asta.

In paralel – toată direcția Digi24 online a fost dată afară azi.

Și Rares Bogdan va fi pus pe lista de PNL la Europarlamentare – deci Realitatea este pusă în mâna Kgb-istului Gușă.

Mobilizarea noastră pe online acum devine vitala ! Toți scriem , distribuim, inundăm cu mesajul nostru !”, a precizat Andrei Caramitru pe Facebook.

E surprinzătoare afirmaţia domnului Caramitru fiindcă domnia sa vorbeşte despre presa liberă, iar din cele exprimate de el, presa nu e tocmai independentă.

PNL Bucureşti a reacţionat imediat

“PNL Bucuresti a ignorat de dragul unei bune colaborari a opozitiei opiniile cel putin dezechilibrate ale diversilor membri USR, insa de aceasta data consideram ca s-a depasit orice limita. Dezmintim categoric informatiile false diseminate in scop strict electoral si amintim USR ca politica intre oameni civilizati nu se face asa. Ii informam ca electoratul roman nu este nici prost si nici usor manipulabil, asa cum cred dumnealor, dupa cum se pozitioneaza public.

Postarea de pe reteaua de socializare in cauza mentioneaza: “ALERTA – ATAC LA MEDIA INDEPENDENTA !!!
Am aflat azi ca aproape toate site-urile pro opoziție au primit ordin sa nu mai dea informații despre USR/PLUS și sa își transfere armele către PNL . Ordin venit pe filiera PNL Bucuresti / Bosoi. Pana și cel mai umil ziarist a fost informat de asta.
In paralel – toată direcția Digi24 online a fost dată afară azi…”

ATENTIE, nu se precizeaza un site anume, un ziarist anume si nu se ofera vreo proba concreta, se aduc doar acuze neintemeiate si manipulatorii, ceea ce ne demonstreaza ca demersul in cauza este strict electoral.
Electoratul nu se castiga cu astfel de mizerii! Nu ne jigniti doar pe noi, ci si pe toti alegatorii care au discernamantul sa faca diferenta intre o informatie neargumentata si un demers electoral mizerabil.
Solicitam USR sa retracteze de urgenta afirmatiile de pe reteaua de socializare in cauza. In caz contrar PNL Bucuresti isi rezerva dreptul de a va actiona in judecata”.