ECONOMIC

Apulum. Cea mai mare fabrică de porţelan din Europa

Apulum, fabrica de porțelan din Alba Iulia este cea mai mare fabrică de porțelan din Europa. Apulum s-a înființat în anul 1970, în orașul Alba Iulia, și a început să producă în anul 1971. Conform  proudtoberomanian.ro, dintre cele 3 fabrici de porțelan existente în perioadă comunistă, Apulum s-a distins ca cea mai importantă, prin calitatea și diversificarea producției și a profesionalismului existent.

Anul 2007 a marcat, odată cu preluarea pachetului majoritar de acțiuni de către un investitor unic, trecerea la o viziune managerială concretizată în proiecte ambițioase, retehnologizare și programe de investiții desfășurate an de an, ceea ce a condus la creșterea considerabilă a capacităților de producție și a calității.

“Cu mari eforturi, împreună cu asociatul meu Dl. Alvaro Santini, am reușit să avem azi un flux tehnologic modern, o diversificare a producției, satisfacerea cerinței de pe piață.

Azi putem spune că am reușit, datorită prezenței noastre continue și implicarea deplină a managementului companiei alături de celelalte departamente. Au fost 10 ani în care imaginea companiei s-a schimbat radical, dintr-o societate aflată în stare de dificultate, la o companie puternică, care s-a impus pe piață, atât prin produsele și serviciile oferite, dar și prin responsabilitatea față de proprii angajați” Rodica Vasin.

Exporturile de produse Apulum acoperă majoritatea țărilor europene recunoscute ca tradiție și exigențe, precum Anglia, Germania, Franța, Italia, Grecia, Olanda , Finlanda și peste ocean – SUA, Mexic, Australia.

Devenind un adevărat brand, Apulum este rezultatul activității echipei manageriale coordonate de acționarul majoritar, iar consolidarea și dezvoltarea lui sunt asigurate prin derularea în viitor a unor noi proiecte de dezvoltare și eficientizare, cu două puncte importante – creșterea continuă, la nivelul de satisfacție al angajatului, și gradul de satisfacție al clienților noștri. Astăzi, Apulum este o familie cu 1500 de muncitori fideli.

Apulum are o producție diversificată de porțelan menaj și hotelier, obiecte decorative, bibelouri.

Marca “Apulum” este garanția solida a porțelanului de calitate, susținută de experiența a peste 40 ani de existență, marca a cărei credibilitate rezultă din principalele puncte forte ale societății:

  • calitatea materiilor prime;
  • tehnologia moderna din dotare;
  • structura personalului;
  • raportul preț-calitate perfect adaptat cerințelor clienților;
  • managementul modern, dinamic, receptiv la modificările mediului de afaceri intern și extern.

 

sursa: proudtoberomanian.ro

sursa foto: facebook.com/apulumporcelain, apulum.com