LIFESTYLE

Armin van Buuren a mixat peste 7 ore în a doua noapte a festivalului UNTOLD. FOTO

Îndrăgitul DJ olandez Armin van Buuren a susţinut, în cea de-a doua zi a festivalului UNTOLD, un show unic, de peste 7 ore, în care a mixat muzică trance şi a inclus jocuri de lumini şi lasere.

Show-ul a început cu imnul „Deşteaptă-te române”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Armin van Buuren a urcat, vineri la miezul nopţii pe scena principală a festivalului UNTOLD şi a început show-ul special cu acorduri ale imnului naţional al României, „Deşteaptă-te române!”, interpretate de câţiva membri ai unei orchestre.

„România, este bine să mă întorc acasă”, le-a transmis DJ-ul fanilor prezenţi.

Spectacolul „Armin UNTOLD”, creat special pentru festivalul clujean, a inclus jocuri de lumini şi lasere, dar şi focuri de artificii. De asemenea, Armin van Buuren a adus mai mulţi invitaţi care au interpretat diverse piese muzicale şi care au urcat pe scenă alături de el, printre care şi românca Alexandra Bădoi.

DJ-ul a mobilizat zecile de mii de persoane aflate în faţa scenei pe care, la un moment dat, le-a rugat să se aşeze, după care să sară, show-ul continuând, în ciuda ploii, până sâmbătă dimineaţă la ora 7.15. Înainte de a coborî de pe scenă, Armin van Buuren a mulţumit publicului UNTOLD şi a promis că îi va revedea foarte curând.

Festivalul UNTOLD se desfăşoară în perioada 1 – 4 august la Cluj-Napoca.

sursa: Ziua de Cluj