ULTIMA ORĂ, ACTUALITATE, POLITICĂ, OPINII

Aroganţa şi superioritatea, la ,,loc de cinste” în şedinţa de CL de la Bistriţa!

În decursul zilei de ieri, am participat la şedinţa Consiliului Local al municipiului Bistriţa în cadrul căreia, mai marii oraşului au decis cum şi pe ce anume se vor cheltui banii publici în decursul anului 2018. În calitate de secretar general al PMP Bistriţa-Năsăud am considerat oportună prezenţa mea la această şedinţă, pentru a înţelege cum se conduce oraşul nostru ,,european” şi spre ce anume sunt direcţionaţi banii bistriţenilor.

Experienţa a fost însă una dezamăgitoare: aroganţa şi superioritatea primarului Ovidiu Teodor Creţu şi-au spus cuvântul; executanţii săi loiali i-au susţinut fără nicio ezitare ideile megalomane, idei care se pot concretiza în proiecte pe banii bistriţenilor; puţinii cetăţeni interesaţi de soarta oraşului, prezenţi în sală la şedinţa de CL au fost trataţi cu o lipsă crasă de respect!

Constat cu stupoare că domnii de la PSD nu vor să înţeleagă că şi cei care nu au câştigat 1500 de voturi au tot dreptul la opinie, un drept al fiecărui cetăţean! Este trist şi dezamăgitor să vezi cum o ,,gaşcă” de indivizi poate stabili care să fie ,,priorităţile” atâtor plătitori de taxe şi impozite locale! Anunţ pe această cale că voi participa pe viitor la toate şedinţele Consiliului Local Bistriţa cu un scop bine stabilit: acela de a observa şi sublinia derapajele primarului Ovidiu Creţu&Company.

Cu stimă,
Galben Silvia Elisabeta
Secretar General Partidul Mişcarea Populară
Filiala Bistriţa-Năsăud