„Asa a zis bunica!”. Clipul cu 2 milioane de vizualizari in mai putin de 24h – Video

Cunoscutul clujean, Mircea Bravo, a realizat un nou clip cu trimitere la importanţa prezenţei la vot în alegeri. Clipul a devenit viral imediat, iar în mai puţin de 24 de ore a ajuns la peste două milioane de vizualizări.

Tânărul care vrea să meargă la Paris în perioada 24-27 mai este oprit de bunica lui care îi atrage atenţia că în perioada respectivă au loc alegerile.

Clipul a înregistrat peste 87.000 de share-uri în mai puţin de 24 de ore.

„De departe, ăsta este cel mai bun clip pe care l-am văzut în ultimii ani. Cu umor, cu inteligenţă, creativitate şi fior pe şira spinării. Bunica este o lecţie de viaţă. Aşa facem, cum o zis bunica”, i-a transmis un român lui Mircea Bravo.

 

Recommended For You

About the Author: Seserman Alin

1 Comment

  1. „Clipul cu 2 milioane vizualizari”. Minti-ti ca o gazeta comunista. Azi 01.05.2019 ora 20 are 114k vizualizari. Deci departe de titlul bombastic. Si acuma constat ca si bunica se baga in politica, da sa aiba grija ca este deja penala. Dragnea a fost condamnat exact pentru ceea ce face ea, adica trimite oamenii la vot, la referndum, ca aici bate NU? Da ala era alt referndum, iar asta este ala bun

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.