ACTUALITATE

Asociația “Dăruiește Viață” a refuzat o donație de bani de la Holograf

Trupa Holograf a încercat să-și îmbunătățească imaginea după prestația lui Dan Bittman la evenimentul organizat de Primăria Sectorului 5. Aceștia au anunțat că vor dona o sumă de bani Asociației “Dăruiește Viață”, însă reacția reprezentanților asociației a fost una de respingere.

“Pe pagina de FB a trupei Holograf a apărut un anunț privind donarea sumei de 11.000 de euro către proiectul asociației noastre.

Ținem să facem următoarele precizări :

Avem nevoie de bani pentru a reuși să construim spitalul destinat copiilor bolnavi de cancer, dar nu putem accepta ca acest proiect, făcut cu mult suflet și implicarea a peste 150.000 de oameni, să fie în centrul unui scandal media și să devină un instrument de aplanare a unor crize de imagine.

Am comunicat reprezentantului trupei Holograf că acești 11.000 de eur, pe care dorește să-i doneze, ar trebui să se întoarcă în sectorul 5, acolo de unde au fost luați, sector în care, de altfel, activează mai multe ONG uri care se ocupă de copiii defavorizați.

Suntem deschiși la a primi susținerea trupei Holograf în viitor (chiar dacă nu s-a întâmplat în trecut), dar nu într-un asemenea context și contăm pe dorința sinceră a membrilor trupei de a contribui la construirea primului spital de oncologie pediatrică și radioterapie”, au precizat reprezentanții asociației.

Mai jos e anunțul trupei Holograf.