LIFESTYLE

Asociaţia Open Your Heart împreună cu Asociaţia Sagapo, vă invită la “Atipic Beauty Cluj 2019”

Asociaţia Open Your Heart împreună cu Asociaţia Sagapo, vă invită la Atipic Beauty Cluj 2019, un eveniment de modă emoţionant, ajuns la a-19-a ediţie, care transmite un mesaj puternic: frumuseţea e în noi, nu în aparenţe!

“Revenim ca în fiecare an, în Cluj, la invitaţia partenerului nostru Wens Travel, cu sprijinul Consiliului Local Cluj-Napoca şi al Direcţiei de Asistenţă Socială şi Medicală.

Veţi asista la o prezentare de modă inedită, în care veţi admira pe scenă 14 modele de catwalk, dar mai ales 14 modele de viaţă prin atitudinea lor. Dizabilitatea nu e un motiv să nu trăieşti frumos şi demn, dimpotrivă: modelele Atipic Beauty ne arată că stă în puterea noastră să transformăm ideile preconcepute în credinţe pozitive şi în fapte care schimbă lumea în bine. Modelele în scaune rulante vor defila alături de personalităţi locale din Cluj, aducând un omagiu frumuseţii şi purtând creaţiile urmatorilor designeri români: Tina Olari, TRENDS by Adina Buzatu, Ellis by Eli Lăslean, Nicoleta Negură, PASHA men’s wear, Tabita Gliga, Urma Fashion, Ciprian Cozma, Galeria de Artă Ileana Vassiliev, Isabela Teodor, L’ ATELIER COUTURE, ROUGE, MEN’S CLUB şi BOL-Fashion of Nature.
Gazda serii va fi Paula Rusu iar atmosfera de gală, va fi completată cu muzica interpretată de: THE BEAT Music School, Miklos Roland şi Mihnea Vîlceanu”, precizează organizatorii.

Accesul la eveniment este gratuit dar dacă doriţi, puteţi face o donaţie, care va ajuta la deschiderea unui Centru de Zi pentru Persoanele cu Dizabilităţi, un loc unde să fie desfaşurate acţiuni de socializare, ocupaţie profesională, recreere şi reintegrare în societate ale acestora.
Evenimentul are loc marţi, 18 iunie, ora 19:00, la Casino Parcul Central, Cluj-Napoca.

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, text