Atmosferă de vis la concertul Depeche Mode de pe Cluj Arena. 40.000 de fani i-au cântat „La mulţi ani” lui Martin Gore.

Fanii Depeche Mode au avut parte de un adevărat spectacol la concertul susținut de trupa britanică. Clujul a fost unul din cele câteva zeci de orașe, unde formația a susținut unul din concertele organizate în cadrul turneului Depeche Mode-Global Spirit Tour.Trupa a intrat pe scenă în jurul orei 20.45, iar timp de peste două ore a încântat publicul cu noul album dar și cu piesele care i-au consacrat de-a lungul timpului. N-au lipsit Enjoy the silence, In your room, Personal Jesus, Never let me down again, World in my eyes, Walking in me shoes, I feel you,  Everything Counts.

Momentul culminant al serii  fost cel în care cei peste 40.000 de spectatori i-au cântat „La mulţi ani” lui Martin Gore, care a împlinit 56 de ani.

„Ce cadou îi iei unui om care are totul?… un tort în formă de sintetizator”, a postat astăzi Peter Gordeno, muzicianul care din 1998 însoţeşte Depeche Mode în turnee. Surpriza pentru Martin Gore, chitaristul de la Depeche Mode, care a împlinit duminică 56 de ani, a fost să audă „Happy Birthday, Martin” cântat de un cor de cira 40.000 de fani. 600 de trandafiri au fost aduşi de fani la concert şi sute de foi A 3 pe care scria „Happy Birth Day, Martin”. În momentul în care, Marin şi-a făcut momentul solo – super-piesa A Question of Lust, miile de lanterne de telefoane mobile au luminat pe Cluj Arena.

Depeche Mode este o formație britanică, fiind una dintre cele mai longevive (32 de ani) și de succes formații apărute în perioada New Wave și New Romantic, cu 13 albume și peste 100 milioane discuri vândute.

 

Recommended For You

About the Author: Seserman Alin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.