DIN TRANSILVANIA

Av.George Gaftone, Primvicepreședinte PNL Bistrița: “Cu ce am greşit să avem o administraţie atât de insipidă, inodoră şi incoloră?”

Primvicepreședintele PNL Bistrița, avocatul George Gaftone, lansează critici foarte dure la adresa celor care conduc frâiele municipiului nostru si mai ales la adresa viceprimarului Cristian Nicolae:

“Încă de la început vreau să vă trasmit convingerea mea fermă şi percepţia mea ca avocat. Am urmărit cu mare interes bugetul municipiului Bistriţa.
Citez “Primăria Bistrița a cheltuit peste 134 de milioane de lei pentru ca să funcționeze administrația locală și 45,8 milioane de lei pentru dezvoltarea orașului, se arată în Raportul privind aprobarea execuției bugetului local pe 2018. Astfel, banii pentru funcționare au fost cheltuiți în proporție de 97,23%, iar cei pentru dezvoltare în proporție de 52,95%.”

Cred că suntem responsabili şi capabili să citim litere şi cu atat mai mult cifre.
Mai departe, Cristian Nicolae, actual viceprimar, fost pădurar, fără cursuri superioare a declarat că generează restructurarea instituţiei. Păi cine eşti tu să restructurezi? Cine te crezi? Ce te recomandă?

Ne-am pierdut busola. Am ajuns că steaua nordului să ne fie arătată de cel ce îl defineste ca fiind cuiul hărţii ? Cu ce am păcatuit să fim atât de blestemati? Ce trebuie să mai plătim pentru neputinţa lor. Cu ce să mai plătim pentru că nu există un proiect de renovare, regenerare urbană? Cu ce plătim că nu au fost generate alte locuri de muncă? Cu ce am greşit să avem o administraţie atât de insipidă, inodoră şi incoloră? Suntem vinovaţi pentru toleranţa noastră. Noi suntem de vină. Să ne fie ruşine. Eu nu cred că vă înroşiţi de ruşine.

Deşteaptă-te române.
Mai stabileşte un termen, o dată, un an, un moment.
Mai fă ceva şi nu dormi.
Hai, este dimineaţă!!!
Hai, deşteptarea!!!”