DIN TRANSILVANIA

Avocat Diana Morar, consilier municipal PNL: “PSD minte cu nerușinare atunci când spune că a susținut majorarea alocațiilor de stat pentru copii.”

Consilierul municipal Diana Morar, președintele Organizației Femeilor Liberale Bistrița-Năsăud acuză PSD că minte atunci cei de la putere afirmă că au votat în favoarea creșterii alocațiilor copiilor.

“PSD minte în formă continuată!
După ce ieri, majoritatea PSD ALDE a respins în Senat propunerea legislativă inițiată de deputatul liberal Robert Sighiartău privind majorarea alocațiilor de stat pentru copii, reprezentantul PSD BN Daniel Suciu, într-o conferință de presă, minte cu dezinvoltură susținând că guvernarea PSD-ALDE a votat dublarea alocațiilor pentru copii în 2015.

Pentru corecta informare a opiniei publice, inițiativa de a se dubla alocațiile pentru copii de la 42 lei la 84 lei cât este și în prezent a aparținut deputatei liberale Cristina Pocora, care a reușit în 20 mai 2015 să impună pe plenul Camerei Deputaților acest amendament prin mobilizarea parlamentarilor liberali (98 de voturi pentru și 77 împotrivă), PSD votând ÎMPOTRIVA atât în plen, cât și în comisie, în unanimitate.

De la ultima propunere a PNL din 2015, alocațiile de stat pentru copii nu au mai fost majorate, rămânând la același nivel de 84 lei, cu toate că s-ar fi impus ca în ultimii trei ani să fie măcar corelat cuantumul lor cu rata inflației.

PSD minte cu nerușinare exact electoratul pe care ar trebui să îl protejeze și pe care îl manipulează cu orice ocazie în care are nevoie de masa de votanți.
În realitate PSD ia măsuri care NU vin în sprijinul categoriilor sociale defavorizate sau cu o situație pauperă, grijile manifestate public față de astfel de persoane fiind doar un șir de minciuni fără acoperire.

Atitudinea reală a celor din PSD este cea de moșieri care stăpânesc iobagi pe care îi condiționează cu beneficiul unor drepturi de care oricum cei din urmă beneficiază prin efectul legii și nu prin bunăvoința moșierului.”

sursa foto și text: Facebook Diana Morar