DIN TRANSILVANIA

Avocatul Diana Morar, consilierul municipal PNL Bistrița: „Maurul Tudorel și-a făcut treaba pana la capăt.”

Într-o postare pe pagina sa oficială de Facebook, consilierul municipal PNL Bistrița, Diana Morar, președintele OFL Bistrița-Năsăud spune:

„Cum recursul compensatoriu s-a dovedit a nu fi soluția salvatoare pentru situația unor infractori condamnați penal definitiv, PSD revine în arena justiției cu o nouă găselniță preparată în laboratoarele proprii de către juristi.

“Dăm OUG pentru repunerea în termen a tuturor celor care au fost condamnaţi de către complete nelegal constituite şi vor putea face contestaţie în anulare, repuşi fiind în termen prin ordonanţă, iar instanţa, în complet legal constituit, va judeca”, a declarat ministrul Justiţiei, conform romaniatv.net.

Maurul Tudorel vrea ca din 2014 încoace să se rejudece situațiile în care cauzele au fost soluționate în complete “nelegal” constituite și nu doar situațiile care intrau sub incidența termenului de 30 de zile dat de formularea contestație în anulare.

Cum s-ar zice, judecătorii și-au făcut treaba de pomană în ultimii patru ani, ca acum vine o situație “altceva”, “mai presus” de ceea ce înseamnă o hotărâre definitivă și totul se resetează.

Așadar, în curând vom vedea mulți protagoniști ai multor procese răsunătoare, unii care chiar au stat puțin in detenție cum vor fi scoși imaculați de curgerea termenului de prescriptie și alte tertipuri pe care le permite procedura pentru a nu se mai analiza fondul problemei.

Maurul și-a făcut treaba pana la capăt. Pe când moartea sa?”

sursa foto și text: Facebook Diana Morar