LIFESTYLE

Avram Iancu, motivat să termine Ultramaratonul Arctic. A rămas singurul român din cursă

Avram Iancu rămâne singurul român din ultramaratonul de peste 600 de kilometri de la Polul Nord.

După aproape 120 km în primele 24 de ore, Avram Iancu a parcurs încă circa 70 km în următoarele 24 de ore intrând în checkpoint-ul de la Fort McPherson al cincilea. După o scurtă repriză de somn și masă, Avram a pornit spre următorul punct aflat la 76 km. La ora aceasta este pe poziția numărul 4.

Emil Pascu a surprins imagini spectaculoase cu Avram, dar țineți cont că durerea nu se vede în ele. Avram o plimbă cu el, kilometru cu kilometru, sperăm noi că va reuși să o ducă și să o spele în Oceanul Arctic. Până la urmă apa e elementul său.

6633 Arctic Ultra 2019 – Până la McPherson

După aproape 120 km în primele 24 de ore, Avram a parcurs încă circa 70 km în următoarele 24 de ore intrând în checkpoint-ul de la Fort McPherson al cincilea. După o scurtă repriză de somn și masă, Avram a pornit spre următorul punct aflat la 76 km. La ora aceasta este pe poziția numărul 4.Lui Crisan Pop Vlad Adrian i-a lipsit puțin pentru stabilirea unui record, câștigănd cursa de 120 mile pentru MagiCAMP cu doar 10 minute în plus față de cel mai scurt timp înregistrat pe această distanță. Florentina Iofcea s-a retras onorabil din cursa de 380 mile.Emil Pascu a surprins imagini spectaculoase cu Avram, dar țineți cont că durerea nu se vede în ele. Avram o plimbă cu el, kilometru cu kilometru, sperăm noi că va reuși să o ducă și să o spele în Oceanul Arctic. Până la urmă apa e elementul său.Hai Avram! Hai Romănia!Echipa Atelier Media#Dormeo #GrupServiciiPetroliere #Panasonic #iHunt #Skarp #TVR #AutoAlex #SarayService #AdarcoInvest #PadureaCopiilor

Publicată de Avram Iancu pe Sâmbătă, 9 martie 2019

Vremea

Bistrita Bistrita-Nasaud Romania
Soare
Soare
10°C
Vânt: 4 km/h V