Azi și mâine au loc semifinalele pentru CM de Fotbal Rusia 2018

Astăzi încep semifinalele Campionatului Mondial. Toate cele 4 echipe rămase sunt din Europa. Franța și Anglia au mai cucerit trofeul, însă doar pe teren propriu, în timp ce Belgia și Croația sunt la un pas să scrie istorie.

Calificați în semifinalele Mondialului pentru a doua oară în istorie după ediția din 1986, belgienii vor întâlni Franța în drumul spre finala din Rusia!

Semifinala dintre Belgia și Franța îl pune în încurcătură pe marele Thierry Henry, monument al fotbalului francez, aflat acum în staff-ul belgienilor.

Dintre cele 4 semifinaliste, doar Franța și Anglia au câte un titlu mondial în palmares. Ambele le-au cucerit în edițiile pe care le-au și găzduit.

De la reușita englezilor au trecut 52 de ani, iar fanii Albionului simt că a venit iar vremea lor, ba chiar cred că astrele li s-au aliniat.

Și partida dintre Anglia și Croația are candidații ei la Balonul de Aur: Modric, pe de o parte, și Harry Kane de cealaltă, englezul fiind golgheterul la zi al Mondialului, cu 6 reușite.

Marți, de la ora 21.00 este prima semifinală, Franța – Belgia, iar miercuri, tot de la ora 21.00, este Anglia – Croația.

Recommended For You

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.