DIN TRANSILVANIA, ECONOMIC

Bihor. Încep lucrările de construcție la autogara din municipiul Marghita

Consiliul Județean (CJ) Bihor a anunțat joi emiterea ordinului de începere a lucrărilor de construcție la autogara din municipiul Marghita.

Autogara va fi compusă din două corpuri. Primul, cu o suprafață de 105 metri pătrați, va avea o zonă de așteptare (20-30 de persoane), punct de vânzare bilete și informare (accesibil din două direcții – exterior și interior) și grupuri sanitare. În plus, va exista un chioșc, un vestiar pentru personal și o cameră tehnică/întreținere. În zona de așteptare va fi amplasat un afișaj electronic pentru sosiri/plecări și un sistem de sonorizare.

Cea de-a doua construcție este reprezentată de peronul de așteptare care va avea o copertină acoperită cu o suprafață de 272 de metri pătrați. Și aici va fi amplasat un afișaj electronic și un sistem de sonorizare, precum și un sistem de supraveghere video.

Firma Flodor Transcom SRL va executa lucrarea, iar valoarea contractului este de 914.000 de lei, fără TVA. Firma va avea la dispoziție cinci luni pentru execuția lucrărilor.

În această perioadă se pregătește documentația pentru începerea lucrărilor și la autogara Beiuș.