ULTIMA ORĂ, ACTUALITATE

Bijuteriile handmade-pasiunea unei tinere bistrițence

Bijuteriile handmade sunt căutate din ce în ce mai mult. Cu puțină imaginație și îndemânare poți face dintr-un lucru nesemnificativ ceva care să poată atrage atenția celor din jur. Dar pentru a reuși ai nevoie de răbdare și să pui multă pasiune. Poate nu de fiecare dată va ieși totul special de la început, dar prin exercitiu poți confecționa ceva cu totul special.
Pentru a realiza propriile bijuterii trebuie să îți achiziționezi elementele necesare (mărgele, lănțișoare, pietre semiprețioase, fire, închizători, ace, zale).

Fotografia postată de Handmade by miky love.

,,Se spune că accesoriile, bijuteriile lucrate manual au apărut din nevoia de unicitate şi de originalitate, ca urmare a suprapopulării pieţei cu diverse produse de serie. Genţile colorate sau bijuteriile elegante sunt accesoriul potrivit pentru orice tip de ţinută, dar şi un cadou care dovedeşte mult bun gust şi imaginaţie. De asemenea, de la un hobby relaxant, o simplă pasiune, la o afacere profitabila nu este decât un pas”, scrie Gabriela Tompa, care de câțiva ani a realizat mii de bijuterii pentru toate categoriile sociale. Clienții săi sunt în general doamnele, dar și tinerele de liceu. E al doilea loc de muncă și totul face cu multă pasiune. În timpul liber Gabriela Tompa străbate județul pe bicicletă alături de soțul ei, dar și de alți pasionați ai sportului pe două roți.

Fotografia postată de Handmade by miky love.

Nu este disponibil niciun text alternativ automat.Nu este disponibil niciun text alternativ automat.Nu este disponibil niciun text alternativ automat.Fotografia postată de Handmade by miky love.

Fotografia postată de Handmade by miky love.

Fotografia postată de Handmade by miky love.