DIN TRANSILVANIA, POLITICĂ

Bistriţa. Anunţ triumfal al baronului PSD, Emil Radu Moldovan în privinţa bugetului Consiliului Judeţean

Preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan,  a anunţat că o mare parte din banii alocaţi instituţiilor culturale şi Clubului Sportiv Gloria vor fi alocaţi cumpărării de echipamente medicale. 3, 6 milioane de lei vor fi redistribuiţi către Spitalul Judeţean Bistriţa-Năsăud. Asta după ce în urmă cu doar o lună ne-a anunţat la fel de triumfal că aproximativ 9 milioane de lei au fost alocaţi doar Clubului Sportiv Gloria. Atunci era multă forfotă cu echipa de handbal feminin. O sumă extrem de mare pentru un judeţ atât de sărac. Când nu ai bani pentru educaţie şi sănătate, dar aloci milioane de euro pentru salariile unor jucătoare, majoritatea din afara oraşului, înseamnă că nu dai doi bani pe nevoile oamenilor. Şi nu e prima dată.

De data asta, baronul PSD a intuit nemulţumirea generalizată şi a ieşit repede la rampă să ne arate cât e de preocupat de problemele cu apariţia coronavirus. O sumă de peste 1,5 milioane de euro a fost alocată Centrului Judeţean Pentru Cultură, Radu Moldovan pregătindu-şi campania electorală din timp prin organizarea de festivaluri.

Să vedem cu vor evolua lucrurile dar până acum ştim că Spitalele Orăşeneşti din Beclean şi Năsăud sunt dotate precar. Ambele oraşe au conducători PSD şi cel puţin până acum n-au manifestat niciun fel de interes pentru aceste instituţii care se află în oraşele pe care le conduc