Bistrița prezentă la programul Transformation Costa Rica condusa de o echipa globala de lideri John Maxwell Team.

Daniela Nica, trainer, speaker, coach – care si-a inceput activitatea în Bistrița în urmă cu 5 ani, se va alătura expertului în leadership John C. Maxwell și a 250 de membri ai echipei sale de traineri internaționali certificați, voluntari și lideri din San José, Costa Rica, la invitația președintelui Luis Guillermo Solís , din 11-15 martie 2018.

Delegația va desfășura un proiect național de educație de conducere, cunoscut sub numele de Transformación Costa Rica, care va ajunge la 400.000 de locuitori din Costa Rica, echipându-i cu principii bazate pe valori pe care le pot învăța, trăi și conduce în mediile lor sociale și profesionale.

Acest demers masiv este o inițiativă de transformare socială condusă de John Maxwell și Fundația de Leadership John Maxwell (o organizație non-profit), care urmărește să ofere participanților cursuri de leadership fără niciun cost. Pe parcursul a cinci zile, delegația se va întâlni cu șapte piloni de influență din Costa Rica: guvern, educație, mass-media, afaceri, arte, credință și familie.

Scopul lor este de a transfera instrumente si principii dovedite oamenilor din Costa Rica într-un efort intenționat de a aduce energia transformatoare în țară prin metoda Maxwell Roundtable pentru a promova comunicarea bidirecțională într-un mediu structurat. Transformación Costa Rica poartă sloganul ,,Transformarea este în mine”, deoarece locuiește în fiecare dintre noi, în fiecare persoană, capacitatea de a schimba și de a îmbunătăți.

Cu convingerea că dacă cineva se va schimba, lumea se va schimba, această mișcare va inspira oamenii din Costa Rica să devină agenți de schimbare în propriile comunități. ,,Aceasta este operațiunea de ridicare a leadership-ului pentru Costa Rica”, a spus John Maxwell. ,,Literalmente, sute de antrenori și voluntari din întreaga lume își plătesc propriul mod de a servi, de a adăuga valoare și de a face o diferență în Costa Rica. Acesta este modul în care se produce transformarea – unei persoane îi pasă ssuficient pentru a lua măsuri – apoi altor sute le pasă suficient pentru a acționa. ”

Fundația John Maxwell Leadership este o organizație non-profit care echipează și pregătește lideri din întreaga lume. John C. Maxwell este un autorul nr. 1 de best-seller-uri al New York Times, coach, și speaker care a vândut mai bine de 26 milioane de cărți traduse în 50 de limbi. În 2014 a fost apreciat ca fiind liderul numărul 1 în business de către American Management Association® și cel mai influent expert în leadership din lume conform Business Insider șiInc. Magasine. El a fost de asemenea votat ca cel mai important profesionist în leadership din lume de către  LeadershipGurus.net, timp de șase ani consecutiv. Ca și fondator al John Maxwell Company, John Maxwell Team și EQUIP, el a dezvoltat peste 6 milioane de lideri în aproape toate țările lumii. Laureat al Premiului Maica Tereza pentru Pace Mondială și Leadership de către Luminary Leadership Network, Dr. John Maxwell vorbește în fiecare an pentru companii din Fortune 500, președinți de țară și o mulțime de lideri de afaceri de top mondial.

Mai multe despre Daniela Nica puteti gasi pe www.danielanica.ro sau pe fb – https://www.facebook.com/DanielaNicaOfficial/

Recommended For You

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.