LIFESTYLE

Blonda de la drept a uimit lumea cu imagini de azi şi de acum 20 de ani.

Vedeta în vârstă de 42 de ani i-a uimit pe fani cu pozele sale, făcute la distanță de un deceniu între ele. Reese Witherspoon pare că  a întinerit!

“Blonda de la drept” are 42 de ani și trei copii, dar arată exact ca la 20.

Actrița americană a decis să se alăture provocării #10yearchallenge lansată pe Instagram și a postat un montaj foto care includea două imagini cu ea, făcute la distanță de zece ani între ele. Spre uimirea generală, Reese Witherspoon e neschimbată, iar pozele par făcute în aceeași zi. “Timpul zboară sigur când te distrezi!!”, a scris vedeta alături.


Fanii au fost nedumeriți de cele două imagini, fiindu-le imposibil să spună care este cea făcută în urmă cu zece ani, pentru că Reese pur și simplu arată la fel de bine în ambele cadre.

Publicația Country Living Magazine a postat un comentariu inspirat: “Remake-ul lui Benjamin Button, cu Reese Witherspoon, în curând în cinematografe, în 2029!”.

“Care dintre ele este din 09?”, a întrebat un fan. “Serios… 10 ani Reese, nu 10 zile”, a scris, amuzată, o altă persoană. “Ai întinerit!”, a scris altcineva.

Ca o recunoaștere a frumuseții sale, actrița a apărut recent pe coperta revistei Vogue, iar în interior a fost publicată o imagine în care ea apare alături de mama sa și de fiica sa, Ava Phillipe, care îi seamănă foarte mult și i-a moștenit trăsăturile.

Genele bune par să se fi transmis fără nicio pierdere de la una la alta, toate trei arătând foarte bine, remarcă ziarul britanic Daily Mail.