POLITICĂ

BPN al PNL a adoptat în unanimitate o rezoluţie de susţinere a premierului Florin Cîţu

Biroul Permanent Naţional al PNL, la care au participat 70% dintre membri, a adoptat, în unanimitate, o rezoluţie în care PNL îşi reafirmă sprijinul pentru premierul Florin Cîţu, a anunţat, joi, europarlamentarul Rareş Bogdan.

“Biroul Permanent Naţional a fost convocat absolut statutar, peste 30% din membrii BPN, adică din cei 80. Şi s-a adoptat o rezoluţie, a fost dat un vot de susţinere a premierului Florin Cîţu. Au participat peste 70% din membrii Biroului Permanent Naţional şi s-a votat în unanimitate, nicio abţinere, niciun vot împotrivă susţinerea premierului Florin Cîţu în toate demersurile”, a anunțat  Rareş Bogdan, la Parlament.

Potrivit rezoluţiei adoptate, “Biroul Permanent Naţional al PNL îşi reafirmă susţinerea fermă pentru exercitarea în continuare de către Florin Cîţu a funcţiei de premier al Guvernului României. Mandatul care i-a fost încredinţat de către toate partidele din coaliţie a fost unul pentru dezvoltarea României. Evoluţiile din ultimele luni au confirmat nu doar angajamentul, dar şi succesul echipei guvernamentale în avansarea pe acest drum”.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, joi, că a decis să nu participe la şedinţa Biroului Politic Naţional al partidului, convocată de echipa lui Florin Cîţu, motivând că nu a fost informat despre această reuniune şi nu a putut verifica dacă îndeplineşte condiţiile statutare.