LIFESTYLE

Camionul de Crăciun a sosit. Nicolae al României, printre voluntari.

Cele 20 de camioane cu cadouri pentru copiii din judeţele Bistriţa-Năsăud, Sălaj şi Mehedinţi, au sosit în România. Acțiunea este organizată de asociaţia Tăşuleasa Social, în parteneriat cu asociația Johanniter-Unfall-Hilfe e.V., Johanniter-Weihnachtstrucker din Germania, prezenţi în România din anul 2001.

Încă de la primele ore ale dimineții, voluntarii şi echipa jardarmeriei a fost alătături de echipa Tăşuleasa Social. De asemenea Nicolae al României şi soţia sa au venit special pentru eveniment şi pentru a da o mână de ajutor acţiunii de caritate.

”Anul acesta împlinim 18 ani de Camionul de Crăciun. Sunt aproape 26.000 de cadouri adunate de data aceasta de copii din Germania, iar astăzi vom ajunge la circa 22.000 de copii, ceea ce înseamnă că este o acțiune extraordinar de complexă. Pentru că derulăm și Via Transilvanica, mergem de la un capăt la celălalt al ei, adică avem și un camion pentru Putna, unul pentru Mehedinți. Sunt 20 de camioane care se îndreaptă spre 22.000 de copii”, a spus Alin Ușeriu, Președintele Asociației Tășuleasa Social.

Este posibil ca imaginea să conţină: cer şi în aer liber

cc: Jandarmeria Bistrita