Campanie publică pentru stoparea cadourilor în școli

Inițiativa pentru competitivitate-INACO, derulează de anul trecut campania publică STOP CADOURILOR ÎN ȘCOALĂ! Pentru că începe anul școlar, camoania vizează informarea publicului și totodată sustinerea mesajului, care se dorește a fi in apel pentru reașezarea valorilor morale corecte în școală.
Reprezentanții INACO au purtat discuții inclusiv cu secretarul de stat, Ionel Florian Lixandru, la sediul Ministerului Educației și au depus cererea atașată, alături de propunerea de a organiza Forumul Olimpicilor Români în România. Din partea INACO au participat Andreea Paul, Bogdan Dumitrescu, Izabela Lazăr, Anca Tamaș.
INACO susține că acest mesaj este un SISTEM DE ALERTĂ propus Ministerului Educației (vezi documentul atașat), fiind conștienți însă că rolul principal îl au părinții care nu mai trebuie să cumpere cadouri pentru învățători și profesori, și învățătorii și profesorii care sunt obligați moral să le refuze, pentru a schimba lucrurile în bine. E nevoie de cât mai multe voci lucide cu drag de copii, de educație și de valori.

Recommended For You

About the Author: Seserman Alin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.