LIFESTYLE

Cântăreață de top: Am fost drogată, violată și ținută captivă timp de mai multe zile

Cântăreața galeză Duffy, premiată cu Grammy, a dezvăluit într-o postare emoționantă pe Instagram motivul pentru care s-a retras de ceva vreme din lumina reflectoarelor. Artista în vârstă de 35 de ani a povestit că a fost drogată, violată și ținută captivă timp de mai multe zile.

Duffy le-a transmis fanilor că a vrut să vorbească despre asta de atâtea ori, însă în același timp nu a vrut să arate lumii tristețea din ochi ei.

‘Nu vă puteți imagina de câte ori m-am gândit să scriu despre asta’. ‘Nu știu de ce acum este timpul potrivit și de ce mă simt liberă să povestesc despre asta. Nu pot explica’. ‘Mulți dintre voi v-ați întrebat ce s-a întâmplat cu mine, unde și de ce am dispărut’.

Ea a anunțat că i-a povestit unui jurnalist despre toate acestea, în vară, și s-a simțit ‘foarte bine să poată să vorbească în sfârșit’ despre această experiență terifiantă.

‘Adevărul este că am fost violată și drogată și ținută captivă câteva zile. Am supraviețuit. Recuperarea a luat ceva timp’. În ultimul deceniu, de mii de ori mi-am spus că vreau să simt din nou fericirea în inima mea, însă acum soarele strălucește în sfârșit’.

Duffy are 35 de ani. A urmat Universitatea din Chester, unde a fost sfătuită de un profesor să devină cântăreață.

In august 2004, a fost prezentată la casa de discuri Rough Trade.

Curând s-a mutat în Londra, iar în 2007 a devenit cunoscută datorită piesei Rockferry. A început apoi colaborarea cu A&M Records.

Un an mai târziu, a lansat piesa Mercy care i-a adus practic faima, iar albumul Rockferry a fost lansat tot în 2008 și s-a vândut în peste 1,6 milioane de copii.

În 2011, s-a anunțat că Duffy va lua o pauză de la cariera ei muzicală.